Start voorbereidingen 19e Kraaienrit

19 januari 2015

Daar gaan we weer. De Negentiende rit op 20 juni 2015 staat weer in de steigers en de voorbereidingen zijn alweer gestart.


Inmiddels alweer een paar overlegjes verder en ook een voorlopige route die op papier staat maar nog een keer gereden moet gaan worden. We willen natuurlijk wel zeker weten of dat we over iedere weg kunnen rijden die we willen rijden. Inmiddels hebben we alweer een groot aantal aanmeldingen binnen van chauffeurs en ook een groot deel van de sponsors hebben weer toegezegd mee te doen. Wel zijn we weer op zoek naar nieuwe sponsors om het totaal weer financieel gezond rond te krijgen.

Zodra de nieuwe route gereden is zullen de vergunningaanvragen worden verstuurd en zal de politie worden benaderd zodat zij na de NSS de route een keer kunnen voorrijden en beslissen of er geen begeleidingsproblemen zijnop die wegen.

Verder is er overleg geweest met Ipse (afdeling VTV) en die gaan weer lange lijsten maken met mensen die mee willen en kijken of er geen problemen zijn met parkeren op het terrein.

Volgende maand weer een nieuwsberichtje hoever we dan weer zijn,
Aad, Aad, Piet en Arjan