Kraaienrit grandioos succes!

21 juni 2011

Door www.betaphicommunicatie.nl

 

Zaterdag 18 juni jongstleden was het dan zover. Het derde lustrum voor de Kraaienrit. In allerlei opzichten is de Kraaienrit 2011 er één om niet te vergeten!


Het succes van de Kraaienrit 2011 begon al voor hij van start gegaan was. Op allerlei manieren werd dit jaar de social media ingezet om nog meer mensen mee te laten genieten van deze blije rit. Zo waren de voorbereiding én de rit zelf te volgen via mediums als twitter en facebook en werden er filmpjes op youtube geplaatst. Alleen het feit dat de website dit jaar 200% meer bezoekers trok dan vorig jaar, geeft al aan dat er veel mensen interesse getoond hebben in de Kraaienrit.

De Kraaienrit vertrok dit jaar om 12.30 uur vanaf IPSE Nootdorp. Voor de start kregen alle deelnemers een mooi t-shirt uitgereikt. De t-shirts werden vol enthousiasme ontvangen en aangetrokken. De verkeersregelaars stonden klaar en ondanks het ietwat tegenvallende weer, stonden er vele toeschouwers langs de kant van de weg vol spanning te wachten op deze blije tour. Toen de rit eenmaal van start was klonk er een overweldigend getoeter van de wagens. Mensen zwaaiden langs de kant van de weg. Er werd vrolijk teruggezwaaid vanuit de vele vrachtwagens en er zijn enkel lachende gezichten gespot. Het was fantastisch om te zien dat het enthousiasme van de deelnemers direct oversloeg op de vele toeschouwers langs de kant van de weg. "Ik kan wel janken van blijdschap als ik al die lachende gezichten zie!" zegt een toeschouwer.