De Kraaienrit door de ogen van toeschouwer Coby Fritz

15 juli 2014

Wellicht werd u 21 juni opgeschrikt door het lawaai van toeterende vrachtwagens, bussen en een heuse brandweerwagen uit de oude tijd.


Mijn zondagse wandeling had ik verplaatst naar gisteren want dit evenement wil ik nooit missen. Wat een organisatie en liefde naar de bewoners van IPSE toe.

Ik kwam samen met mijn hond van de andere kant het terrein van IPSE op en bleef hangen bij de voorlaatste vrachtwagen en ging zitten bij een bewoonster die er al sinds 10.00 zat terwijl de start om 12.30 zou zijn. Wij raakten aan de praat en zowel mijn hond als deze bewoonster hadden daar veel lol in.

Na het instapppen van deze bewoonster liep ik samen met mijn hond richting de hoofdingang waar het vol stond met mensen die de deelnemers aan de Kraaienrit met veel gezwaai een fijne rit toewensten.
Met een Big Smile heb ik daarna mijn wandeling vervolgd want het is toch prachtig dat dit soort evenementen plaats vindt?

Volgend weekend ga ik weer naar het terrein van IPSE en zwaai naar de bewoners zoals ik dat het hele jaar door doe op zondag.