4de Lustrum komt eraan!

14 juni 2015

"We zouden het maar 1 keer doen...."

Met deze woorden geeft Aad van de Bulk, vrijwilliger van het eerste uur, in één keer het grote succes van de Kraaienrit aan. Dit jaar al voor de twintigste keer op rij vindt de Kraaienrit plaats op zaterdag 18 juni 2016.


U heeft ongetwijfeld allemaal al meerdere malen het een en ander meegekregen over de Kraaienrit. De kraaienrit is met zijn 100 deelnemende vrachtwagens de blijste tour van het land. Ieder jaar weer krijgen circa 220 gehandicapten de kans om de dag van hun leven te hebben en mee te mogen touren in een mooie, stoere vrachtwagen. Vol enthousiasme rijden de vrachtwagens diverse gemeenten zoals; Nootdorp, Pijnacker, Berkel&Rodenrijs, Delfgauw, Delft, Rijswijk en Den Haag door. Gehandicapten van Ipse de Brugge en gehandicapten woonachtig in Nootdorp kunnen  zich opgeven om mee te mogen rijden in één van de vele beschikbaar gestelde vrachtwagens.

Weet u eigenlijk wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van zo een blije tour? De Kraaienrit heeft een groot aantal vaste sponsoren die er elk jaar weer voor zorgen dat de gehandicapten de dag van hun leven hebben. Maar, er is meer! De harde kern van de vrijwilligers bestaat uit 4 mensen, daarnaast heeft de Kraaienrit nog zeker 25 trouwe vrijwilligers, medewerking van politie en gemeenten én de al eerder genoemde sponsoren die de Kraaienrit allen een warm hart toedragen. Houdt onze nieuwsberichten in de gaten en kom alles te weten over de werkzaamheden die komen kijken bij dit geweldige evenement!

Klik hier voor meer leuke weetjes.